Flotte præmier til årets virtuelle Jellingløb

På onsdag er der forskellige konkurrencer at deltage i mens løbet foregår.  Se herunder hvad du skal gøre for at være med. Der er flotte præmier på spil!
Hvis du vinder og er i lokalområdet, er du velkommen til at hente præmien i Kongernes Jelling, hvorfra vi sender live. Vindere, som ikke er fra lokalområdet, laver vi individuelle aftaler med.

Hvor mange meter når vi i alt på 30 min, 45 min og 60 min?

Antal deltagere oplyses 18.35 (5 min efter start) på vores Facebookside og deltagere skal melde ind før kl. 19.30 på en Facebook kommentar. Den deltager, der kommer tættest på i hver kategori, vinder et gavekort til Relaxeshoe i Jelling på 250 kr.

Tag det flotteste/smukkeste billede på din løbetur/gåtur (udsigt, seværdighed, bygning, glade mennesker (husk afstand) solnedgang og andre ting) – med eller uden mennesker på. Læg billedet ind som kommentar inden kl. 20. Jellingløbet afgør, hvilket billede, der er flottest. Gavekort til det flotteste billede til en værdi på 1.276 kr fra Restaurant Flammen i Vejle.

Billede af det længste vejnavn (flest bogstaver) vinder en præmie. Læg billedet ind som kommentar inden kl. 20. 1 stk gavekort til det længste vejnavn fra SuperBrugsen i Jelling på 500 kr. (ved to lige lange vejnavne, trækkes lod).

Lodtræknings præmier på løbs nummeret. Mange lækre præmier.

Så er det vist bare med at melde sig til Jellingløbet – Tag din mobil med på gå eller løbeturen, så du kan tage nogle billeder ifbm konkurrencerne.

Go tur på onsdag!

 

Annett Lassen

Author Annett Lassen

More posts by Annett Lassen

Leave a Reply